-25%

Goedkope aquarium CO2 set

Vorige Artikel 8 van 9 Volgende
€ 193,95 € 145,00 (inclusief 21% btw)
Voorraad 1 stuk


Goedkope complete aquarium CO2 set, hiermee zorg je voor een optimale CO2 bemesting,  "helemaal compleet, met navulbare CO2 fles.

Let op de voet zit er niet bij, staat wel op de foto omdat anders de set niet overeind blijft staan. 
Niet iedereen wilde de voet vandaar dat deze er is uitgehaald. 


Waarom Co2 in een plantenaquarium onmisbaar is.

Kooldioxide (CO2) speelt een belangrijke rol bij de groei van planten.  Het Koolstof welke uit CO.2 wordt gehaald wordt gebruikt voor de bouw van de plant. Zonder CO.2 kunnen planten niet assimileren waardoor er geen suikers aangemaakt kunnen worden, die nodig zijn om energie te maken om te kunnen groeien.

Onder de 5 mg opgelost CO2 per liter water stopt het assimilatieproces.

Door het toevoegen van CO.2 worden planten voorzien van een belangrijke bouwsteen. Om je een idee te geven ca 50% van het droge gewicht van een plant bestaat uit koolstof. Zonder voldoende CO2 kunnen planten geen fotosynthese en converteren van anorganische koolstof in suikers.

Met deze voordelige aquarium CO2 set zorg je voor een optimale CO2 bemesting.  Een goede investering die zorgt dat jou aquariumplanten gezond en prachtig gaan groeien.
Het verschil in resultaat kun je zien op de foto hierboven. Op de foto zie je rechts in het Nano bakje de Hygrophila corombosa voor de CO2 toevoeging staat en er na.
Met deze CO2 set voeg je voordelig, doelmatig en efficiënt CO2 toe.

 

Goedkope complete CO2 setVerrassend veel kwaliteit voor dat bedrag, neem daarbij onze service en begeleiding dan bied dit geheel je zekerheid van een goede CO2 dosering.

 • drukfles 500 gram
 • magneet/reductieventiel, 1 traps regeling
 • bellenteller
 • diffusor
 • CO2 terugslag ventiel
 • 3 meter siliconenslang
 • Handige en duidelijke gebruiksaanwijzing

Met gratis CO2 continutest ter waarden van € 25,95 zodat je in een oog opslag kunt zien hoeveel CO2 is opgelost in jouw aquarium.

Wat vertelt een dropchecker ons?
 

De dropchecker is niets meer dan een indicator die ons verteld welke Ph waarden het water heeft op dat moment. Aan de hand van de kleur kunnen we een inschatting maken hoeveel CO2 is opgelost in het water.

Blauw= te weinig
Geel = teveel
Groen = goed
Licht groen = optimaal

Bedenk dat CO2 in de concentratie van 25 mg of meer voor veel garnalen en vissen giftig wordt! Bij zulke concentraties wordt zuurstof verdreven en de garnalen en vissen vergast. Hou dus vinger aan de pols.

Die dropchecker verteld ons 24 uur per dag hoeveel CO2 er is opgelost in het aquariumwater. Ververs deze daarom geregeld zodat de waarde die je afleest betrouwbaar is.


Wil je de fles stabiel  en stevig neerzetten , koop dan deze voet er bij. Klik hier

Tip: met een tijdschakelaar kan je deze set aan en uitschakelen. Omdat planten geen CO2 nodig hebben als het licht uit is.

Super stunt: Complete voordelige CO2 set slechts 145 euro
bestel hem vandaag nog Op=Op


Op dit product is 1 jaar garantie van toepassing, met service van DHA. Gaat er binneneen jaar de magneet/reductieventiel kapot, kun je de storing niet zelf verhelpen danz enden we je een vervangedn of nieuwe toe. Zo zit je niet te lang zonder CO2.

 • Gratis thuisbezorgd met DHL
 • Vlotte levering binnen 2 werkdagen
 • Gratis retourneren
 • 14 dagen bedenktijd
 • Beste verkochte set in 2019 en 2020.
 • Wij leveren een service gaat er iets msi zijn wij er voor back up, kapot we sturen een vervangende CO2/magneet reductieventiel.
Zie hier onze instructie video

 

CO.2 drukregelaar met 2 manometers

 1. Werkdrukmeter
 2. Flesdruk meter
 3. Bellenteller
 4. Fijne afstel knop
 5. Stekker


 

 

 

 

De  drukregelaar heeft  2 manometers, De CO2 drukregelaar is uitgerust met 2 manometers van goede kwaliteit en geschikt voor gebruik in het aquarium.
Op  de rechter meter staat de werk druk af te lezen en op de linker meter de druk van de CO2 fles.
Dit systeems heeft een een traps werking. Anders gezegt bevat deze een knop om de bellen te reglen, bij meer bellen wordt automatisch de werkdruk verhoogd.

 

 

Eén voor het aflezen hoeveel werkdruk het systeem staat ingesteld. Twee de meter die aangeeft hoeveel druk de fles bevat.  NR 3 de bellenteller met daaronder NR 4 de fijne afstelknop 1 traps regeling.  NR 5 de stekker.
Drukregelaar is beveiligd tegen overdruk. Type schroefdraad Din 477 past op bijna alle navulbare CO.2 flessen.  

Bij alle sets word Diffusor, dropchecker met vloeistof,  luchtventiel en 2 meter co.2 siliconenslang meegeleverd.

 

 

CO2 MAGNEETVENTIEL:

 

Een CO2 magneetventiel geeft je de mogelijkheid om de CO2 toevoer te stoppen als het licht uitgaat en weer toe te voegen als het licht aan gaat.  Je kan dit semi automatisch regelen met een tijdschakelaar of vol automatisch door middel van een Ph computer.

Dit in product is van Duitse kwaliteit. Heeft een slang aansluiting van 4 tot 6 mm.

CO.2 fles
Wij leveren een volle CO2 fles is deze leeg dan kan je deze op afspraak bij ons laten vullen. De 500 gramsdrukfles is van onderen rond bestel wil je de
Fles stabiel neerzetten koop dan deze voet er bij. Klik hier

500 grams fles voor aquaria tot 250 liter

CO.2 slangen, druppelteller, diffusor en terugslag ventiel
Voor de verbinding tussen de drukregelaar en de Diffusor/Reactor wordt CO.2 slang met een bellenteller met terugslagklep meegeleverd.  De terugslagklep voorkomt dat er water naar het magneetventiel/ drukregelaar kan hevelen. De Diffusor maakt kleine belletjes die oplossen in het water.

Co.2 continumeter
Geeft direct zicht op de hoeveelheid opgeloste CO.2 per liter water.
Doormiddel van een kleurcode.
Geel te veel CO.2
Groen de juiste hoeveelheid CO.2
Blauw te weing CO.2

 

© 2015 - 2021 DHA-Aquarium | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel