Ludwigia repens rubin

Vorige Artikel 39 van 48 Volgende
€ 1,99 (inclusief 9% btw)
Voorraad 26 stuks

 

Ludwigia repens “Rubin”
Wordt geleverd als bosje welke bovenwater is gekweekt.

 

Moeiteloos verovert deze variant van Ludwigia repens namelijk Ludiga repens “Rubin” de harten van liefhebbers. De plant is bijzonder geschikt vanwege zijn grote decoratieve waarden in het aquarium. Wat komt door zijn prachtige rode bladeren. Combineer deze plant door licht groene beplanting er achter te plaatsen en zorg voor een grote groep.
Betreft verzorging is deze niet zo heel moeilijk met een gemiddelde belichting doet deze het prima, meer licht betekend niet alleen ook meer voeding en CO2. Juist de kleuren worden dan veel intenser.

Terug snoeien is makkelijk maak van de stengels scheuten van zo’n 25 cm , verwijder de bladeren die eventueel in de grond komen en net er iets boven.
Destijds moest ik eens in de drie weken de groep terug snoeien.
Wil je stekken hebben laat de plant dan tot op de oppervlakte groeien. Vanuit de oksels komen nieuw loten en als deze een 10 tot 15 cm zijn knip je ze af en plaats ze in de bodem. Wel zorgen dat er goed licht bij de stengels komen.
Het blad heeft bij een goede bemesting de grote van een euro de doorsnede van de stengel schat ik in op een 7 cm. Van oorsprong komt de Ludwiga repens “rubin” uit Noord Amerika.
Waterwaarden PH 6.8 Kh 5 Nitraat 20 Fosfaat 0.5 zijn ideale waarden. Hij heeft een grote tolerantie betreft temperatuur. Tot 30 graden houd hij een hele lange tijd vol.

 

 

 

© 2015 - 2020 DHA-Aquarium | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel