Sorteer op
 • Sporenelementen
  Sporenelementen
  € 5,95
 • Calciumnitraat
  Calciumnitraat
  € 2,95
 • IJzersulfaat
  IJzersulfaat
  € 2,75
 • Kaliumfosfaat
  Kaliumfosfaat
  € 2,25
 • Kaliumnitraat
  Kaliumnitraat
  € 3,50
 • Kaliumsulfaat
  Kaliumsulfaat
  € 3,25
 • Magnesiumnitraat
  Magnesiumnitraat
  € 2,95
 • Magnesiumsulfaat
  Magnesiumsulfaat
  € 3,25

DHA-Aquarium bemesting poeders

 

Bij DHA is het nu mogelijk om zelf je eigen aquarium plantenvoeding samen te stellen. Met een goede, uitgebalanceerde aquariumplanten voeding zijn een hoop vervelende aquariumproblemen, zoals algen en slecht groeiende planten, te voorkomen.
Bemestingpoeders

Aquarium plantenvoeding in combinatie met CO2 is essentieel voor een gezonde plantengroei.

Met onze bemesting poeders stel je heel gemakkelijk jouw eigen bemesting samen die past bij jouw aquarium. Op de verpakking van onze poeders vermelden we precies de juiste dosering en hoe je de juiste oplossing bereikt. Het resultaat is een sterke en gezonde plantengroei, waar je elke dag weer van kan genieten.

Uiteraard kan je geheel naar eigen inzicht bemesten (bijvoorbeeld middels de Estimative Index), maar in onze blogs vind je ook een hoop recepten (deze vind je bij aquariumbemesting systemen). Heb je na het lezen van onze blogs nog vragen? Kom je ergens niet uit? Blijf niet met je vragen zitten! Stuur ons een PB of een mail en dan helpen wij jou weer op weg. Zo maken we samen een succes van jouw aquarium.

Wanneer je liever niet zelf poeders combineert, maar gewoon voor gemak wilt gaan, kan je kiezen voor onze Groeipower universele complete plantenvoeding. Bij DHA altijd het voordeligst. Je bespaart al snel honderden euro’s per jaar aan overbodige, losse bemestingsflesjes en hoeft niet meer telkens nieuwe aquariumplanten aan te schaffen.

Aquariumbemesting is iets waar steeds meer liefhebbers voor kiezen en dat is niet voor niets.
Zo schreef Lucas in ons gastenboek: “Had het al tal van keren op aquarium groepen van Facebook voorbij zien komen en ik las steeds meer goede reacties over dit product. Heb nu zelf de universele aquarium bemester Groeipower+met calcium en ik moet zeggen het is top spul, voor mij geen ander meer!”

Kortom: met Groeipower Aquariumbemesting haal jij de oplossing in huis!

Een goede aquariumbemesting is belangrijk voor gezonde aquariumplanten, zodat deze er fris, gezond en prachtig gaan uitzien. Goed groeiende planten zorgen voor de basis van de waterkwaliteit. Ze geven zuurstof af en daar profiteren de bacteriën van. Deze worden op hun beurt productiever en hebben ook bepaalde stoffen nodig die ze uit de bemesting halen. Hierdoor worden afvalstoffen veel sneller vast gelegd en afgebroken en krijgen algen nog nauwelijks kans. 
 

Met onze Groeipower universele aquariumbemester heb jij een plantenvoeding die geheel is afgestemd op wat de aquariumplant nodig heeft. Alle voedingselementen zitten er in de juiste samenstelling in. Het verschil tussen de GP en de GP+ bestaat uit het gechelateerd calcium dat in de GP+ is opgelost. Stengels van planten worden daar sterker van en voeding is nog beter opneembaar. Het heeft ook effect op de verbetering van de waterkwaliteit. Omdat het gechelateerd is, is het eveneens opneembaar via het blad (normaal alleen via de wortels van de plant). Ook kunnen de planten dit element beter transporteren naar de plaatsen waar het nodig is.

 

© 2015 - 2021 DHA-Aquarium | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel