Informatie

 

DHA-Aquarium: “Goed advies op maat met kwaliteitsproducten”

Door het lidmaatschap en onze betrokkenheid bij de aquariumvereniging komen wij schrijnende gevallen tegen van hobbyisten die vol goede moed zijn gestart, maar na verloop van tijd stranden. Ze hebben verkeerde informatie gekregen en beschikken niet over de juiste techniek ten opzichte van het doel welke wordt nagestreefd. De droom die ze hadden bij het opzetten van het aquarium komt helaas niet uit. Onze intentie is om jou door middel van goede voorlichting, informatie en advies een goede keuze te laten maken.
De producten in onze webshop moeten een toegevoegde waarden hebben. Bij sommige producten in de shop (bijvoorbeeld bij de algen bestrijdingsmiddelen) zal je verdiepende informatie vinden die jou uitleg geven over de oorzaak van het probleem. Het blijft namelijk altijd beter het probleem bij de bron aan te pakken. Omdat bestrijdingsmiddelen een symptoombestrijding zijn die alleen bij hoge uitzondering gebruikt moeten worden, verkopen we deze producten liever niet.
Hier zit ook gelijk de kerngedachte van ons bedrijf: centraal staat maar jouw hobby, niet onze verkoop.

Daarom is onze insteek:

Goed advies op maat met kwaliteitsproducten, wij maken een succes van jouw aquarium.
Dit is waar DHA-Aquarium voor staat.

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief. Je ontvangt dan als bonus, via deze nieuwsbrief, 2 E-books cadeau:

1. Het praktische handboek aquarium houden
2. Het geheime recept tegen alg


In onze nieuwsbrief vind je iedere 14 dagen informatie omtrent de aquariumhobby en praktische tips voor het aquarium. Wij willen de opgebouwde kennis graag delen en dit doen wij via de nieuwsbrief, maar ook met Aquariumvereniging Aponogeton Zeist. Zo ontstaat er een wisselwerking.
Het belang van een goede, juiste voorlichting binnen onze hobby is essentieel om er succesvol in te zijn.

80% van de liefhebbers heeft algen. De een heeft het in sterke mate en bij de ander is het nog niet storend. Tip: het woord ALG staat eigenlijk meteen voor een afkorting die de oplossing voor dit probleem biedt

 

Aquariumplanten laten groeien.

Wil jij hier meer over weten? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.
In het eerste nummer wordt dit namelijk uitvoerig beschreven. Heb je nog verdere vragen? Schroom niet, mail ons gerust. We helpen je graag verder!

 

© 2015 - 2021 DHA-Aquarium | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel