Aquarium plantenvoeding voorkomt tekorten

Voorkom tekorten bij jouw aquariumplanten met onze aquariumplanten voeding.

Groeipower Aquariumplanten voeding voorkomt te korten bij jouw aquariumplanten. Door de te korten groeien de aquariumplanten slecht. Met Groeipower geef je ze alle voeding in de juiste verhouding, waardoor jouw aquariumplanten weelderig en prachtig groeien. Eindelijk een mooi aquarium met frisse, goed groeiende planten en een minimum aan algengroei.

Groeipower universele aquariumbemesting laat in de praktijk zijn kracht zien. Alles wat je aquariumplanten nodig hebben, handig in 1 fles.

 

Stop algen met de juiste plantenvoeding

Algen zijn een doorn in het oog van menig aquariumliefhebber. Maar 80% van de algen problemen is eenvoudig op te lossen en wordt veroorzaakt door een tekort aan plantenvoeding. Groeipower aquarium plantenvoeding is essentieel voor het oplossen van deze problemen.

Willen je aquariumplanten niet groeien. Grote kans dat je aquariumplanten honger hebben. Ze hebben een tekort aan voeding. Wij kunnen niet leven zonder voedsel, voor planten is dat niet anders. Groeipower lost in één keer alle tekorten op. Ververs 25% van het water in je aquarium en voeg de dosering toe.  Bij een Ph van 6.8 zijn alle voedingstoffen goed opneembaar, bij een Kh van 5 is ook CO2 optimaal aanwezig. Zo haal je optimaal rendement uit Groeipower.
Alle voedingsstoffen die je aquariumplanten nodig hebben zitten handig in één fles. Perfect op elkaar afgestemd, zodat je altijd de juiste voeding geeft.

Voordelen aquarium plantenvoeding

 • Geef algen geen kans
 • Laat je aquariumplanten groeien
 • Frisse, prachtige kleuren
 • Lost veel problemen op
 • Voorkomt frustraties
 • Stop met geld verspillen
 • Makkelijk en voordelig in gebruik
 • Voor een prachtig, gezond aquarium

 

 

 

 

Koop vandaag nog jouw Groeipower

 

In dit filmpje enkele riviews met de plaatjes van bakken en gewoon hoe wij het aanpakken. We zijn van het goede advies, voorlichting vanuit de praktijk en zo nodig helpen we.

Aquarium plantenvoeding maakt het verschil in je aquarium

Veel aquariumliefhebbers ervaren allerlei problemen in hun aquarium. Slecht groeiende planten en extreme algengroei zijn daar enkele van. Ben je het ook zo zat om te blijven tobben met je aquarium?


Door de jaren heen heb ik veel aquariumliefhebbers mogen helpen. Zoals Han, 3 jaar geleden.
Met de juiste tips, uitleg en handleiding leerde ik hem hoe het aquarium werkt. Hij begon met het bemesten van zijn aquariumplanten met mijn Groeipower. Vandaag de dag geniet hij van een prachtig aquarium.

Geplaatst door Bert van Geel
10-03-2021
 

Beste Johan

 

Ik geef je graag een compliment! Dankzij jouw plantenvoeding heb ik een prachtig aquarium.Op aanraden van Theo Tilstra (we zijn beide lid van de Aquarium vereniging Harlingen) ben ik het vanaf vorig jaar maart gaan gebruiken. Werkelijk binnen enkele weken zag je al duidelijk het verschil. Mijn bak staat er nu bij als een plaatje en zou zo mee kunnen doen aan huiskeuringen. Oordeel zelf.

Ik maak wekelijks mijn aquarium schoon. Schoonmaken is eigenlijk een groot woord want eigenlijk is de bak schoon. Nauwelijks alg op de ramen en al helemaal niet op de planten. Ik ververs wekelijks een kwart met osmosewater en gebruik naast jouw voeding ook Mineral Plus. Eenmaal de juiste verhouding gevonden is aquarium houden een feest geworden.

 

Dank ook voor je inzet en enthousiasme waarmee je onze prachtige hobby op een leuke en eerlijke manier presenteert op je Facebookpagina en website. Ik wens je alle succes met je zakelijke initiatieven in deze en hoop dat meer mensen van je producten en diensten gebruik gaan maken.

Groeipower, de toverdrank voor je aquarium

Geplaatst door Sven Hartmans

03-05-2019 | 10.48

Niet twijfelen gewoon bestellen! De service en kennis van Johan is top! Ik heb mijn Lido 200 in November vorig jaar laten opstarten met planten vanuit DHA aquarium, samen met groeipower en een portie geduld heb ik nu een top bak.

Wist je dat ik Groeipower aquariumbemesting per toeval heb ontdekt?

In het begin noemde ik het nog geen Groeipower, toverdrank zei ik gekscherend. Al die losse flessen vond ik onhandig. Daarom heb ik, binnen onze aquariumvereniging, een alles in 1 bemesting concept ontwikkeld. De resultaten waren verbluffend.

Hans had mij een SOS gestuurd betreft algen in zijn aquarium en dat hij nu toch echt een Hollandse bak wilde.
Hans was de algen flink zat. Zo zat zelfs dat als hij er niet vanaf kwam hij wilde stoppen met de hobby. Hij zou zijn aquarium ‘aan de wilgen gehangen’. Oftewel hij zou de hele boel op marktplaats zetten. Herken je dit gevoel?

Gelukkig voor Hans is alles goed gekomen en geniet hij nu nog elke dag van zijn aquarium.

 

Wat aquariumplanten nodig hebben

Aquariumplanten hebben in de basis 3 dingen nodig; licht, voeding en CO2. Groeipower kan alleen succes brengen als het licht boven het aquarium voldoende is en de brandtijd tussen de 8 en de 12 uur bedraagt.
In onze blog over licht leggen we je hier graag meer over uit.

Naast licht is CO2 een belangrijk element. Een plant haalt dit uit de opgeloste CO2 in het aquarium. Nu lost CO2 lastig op in het aquariumwater, maar daar zijn weer technische hulpmiddelen voor.
Met een handig gasfles systeem kun je CO2 doseren en met Easycarbo doseer je vloeibare CO2. Deze laatste mag je niet overdoseren en geld als ondersteuning bij het toevoegen van CO2.
Hoe CO2 werkt leggen we je graag uit in onze blog.

 • Geplaatst door Rebekka

  10-02-2019 | 08.25

  Ik wil DHA van harte aanbevelen Johan verleent heel veel service!!. En je kunt heel veel van hem leren het is echt een vakman je merkt dat hij echt weet waar hij over praat. IK ben blij dat ik met DHA in zee gegaan ben!

Het gemak van alles in één aquarium plantenvoeding

Groeipower is een universele aquariumbemester, waar alles in zit wat je aquariumplanten nodig hebben. Voordat je gaat doseren ververs je iedere week 25% van het water.
Na het verversen doseer je 20 ml op 100 liter aquariumwater.

Doseren gaat heel makkelijk, je knijpt in de fles en de doseerkamer loopt vol. Op de doseerkamer staat de hoeveelheid in ml. vermeld. Door Groepower te doseren geef je jouw aquariumplanten alle plantenvoeding die ze nodig hebben.
Het is voordelig in gebruik en je aquariumplanten zullen prachtig gaan groeien. Waardoor er een evenwicht ontstaat in je aquarium.
 

 


Koop vandaag nog jouw Groeipower

Lees voor onze referenties ons gastenboek

© 2015 - 2021 DHA-Aquarium | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel