CO2 bemesting toevoegen aan je aquarium

Toevoegen van CO2 aan het aquarium, laat aquariumplanten beter en gezonder groeien.
Licht en CO2 is de eerste stap voor de plant, zo maakt deze energie aan om vervolgen aquariumplanten voeding op te nemen en te gaan groeien.

Hoe voeg je co2 toe aan je aquarium...

Met onze voordelige CO2 set kan jij low budget starten. Doormiddel van een 500 grams gasfles die stevig staat met behulp van een speciale voet, een magneet/reductieventiel die er voor zorgt dat de druk van de fles wordt terug geschroefd van 55 bar naar 1 bar.
Dit doormiddel van een CO2 slang, bellenteller, terugslagventiel en diffusor zorgt voor een fijne stroom CO2 bellen, die zo makelijk oplossen in het water.

Het belang van een goede CO2 dosering.
Het dient als CO2 bemesting voor jouw planten maar het stuurd ook je Ph aan. Vrije CO2 heeft namelijk een zuurmakend vermogen. Is hier een te kort aan omdat planten meer opnemen dan er wordt toegevoegd of beschikbaar is. Dan stijgt de Ph, loopt deze te hoog op dan is de aquariumplanten voeding moeilijk opneembaar voor de aquariumplanten.
Hierdoor happert de groei.

In onze blog: wat bijna niemand weet over CO2 hebben wij hier uitvoerig over geschreven.

Wil je weten hoe een gasfles systeem werkt binnenkort plaatsen wij hier een instructie video.Je kunt bij ons al een compleet voordelig CO2 systeem voor het aquarium kopen, vanaf 135 euro.

Kijk hier bij complete CO2 systemen.

 

Tja zo'n fles is natuurlijk een keer leeg. Geen probleem.

Bij De Houtense Aquariaan is de fles gevuld terwijl je wacht.

© 2015 - 2021 DHA-Aquarium | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel