Plantenvoeding voor gezonde aquariumplanten, geef je Groeipower.
Voordelig, makkelijk en snel resultaat.

 

Geef jouw aquariumplanten het beste"Groeipower alles in één, voor gezonde aquariumplanten.

In dit filmpje enkele riviews met de plaatjes van bakken en gewoon hoe wij het aanpakken. We zijn van het goede advies, voorlichting vanuit de praktijk en zo nodig helpen we.

Meer dan 25 jaar ben ik bezig met het houden van planten aquaria. Zeer actief bij de aquariumvereniging. Daar heb ik ook de Groeipower ontwikkeld. Onder onze bakken stonden een 7 tal diverse stockoplossingen, testen was lastig om een betrouwbare meting te krijgen. Dat moest anders kunnen.

Toverdrank noemde ik het spottend alles in 1 fles en testen is niet meer nodig. Hans kreeg de algen niet onder controle en stuurde een SOS. Hij probeerde de toverdrank en na drie weken zei hij: wat een groeipower zit er in dat spul van jou.

 

 

Aquariumplanten voeding is onmisbaar voor aquariumplanten. Goed groeiende aquariumplanten zorgen voor een biologisch stabiel aquarium. En in een stabiel aquarium zul je weinig tot geen last hebben van overmatige algengroei. Groeipower heeft de ideale samenstelling en bevat alle voeding die je planten nodig hebben. Met Groeipower is het in een oogopslag duidelijk wat en hoeveel je toe moet voegen.

Je aquariumplanten krijgen direct alle Plantenvoeding elementen in de juiste verhouding.
Zo voorkom je eenvoudig tekorten... En wat er niet is hoef je ok niet op te lossen.

 

Als liefhebber wil je helemaal niet tobben met je aquarium. Baal je dat je aquariumplanten niet willen groeien? En tot overmaat van ramp ben je druk met je strijd tegen die algen. Dat betekent ook nog eens een aanslag op je portemonnee. Nee, je had wel een ander plaatje in je gedachte toen je begon met deze hobby.

Op papier kon het nauwelijks misgaan met Aquarium, maar dat ging het toch....

 

Voorkom slecht groeiende aquariumplanten met plantenvoeding

Met goede plantenvoeding voorkom je slecht groeiende planten en pak je algen problemen goed aan. Want er is niets zo frustrerend en irritant als je pas gekochte aquariumplanten dood zien gaan. Of algen je prachtige aquarium te zien overnemen.

Dit voorkom je met plantenvoeding:

* Aquariumplanten die niet willen groeien. 
* Algen die overmatig groeien
* Water dat steeds groener wordt
* Slechte waterkwaliteit
* Uitval van vissen

Je hebt al van alles geprobeerd, maar niets lijkt te werken. Je hebt het gevoel dat algen de regie overnemen. Helaas gaat het allemaal niet zoals je had verwacht. Steeds nieuwe planten en vissen kopen kost je veel geld. 
Stop met die geldverspilling. Je gooit je geld letterlijk in het water.

 

Geef je planten wat ze nodig hebben met aquarium plantenvoeding

Geplaatst door Jac Van Tilburg 26-3-2021

Zoals je ziet. De plankjes staan erg mooi. Ik wil je nog even de complimenten geven. Over hoe het is verstuurd. En jouw referenties. Toch even een goed woordje en de complimenten

 

 

 

 

 

 

Geplaatst door Frits

03-11-2019 | 17.54

Sinds februari gebruik ik, na het lezen van de perfecte informatie van DHA, GP+. Het resultaat is een fraaie planten bak zonder algen, ook in de opstartfase geen enkel probleem gehad. Top, ga zo door zodat anderen ook genieten kunnen van hun hobby.

Plantenbladeren zijn voortdurend op zoek naar plantenvoeding, dit doen ze zeer actief. Dit doen ze ook met de opname van Koolstof (C) via CO2. Met voldoende voeding en CO2 kunnen planten goed groeien en ontwikkelen. 
Met Groeipower voorzie je de planten in een belangrijke behoefte en help je ze bij het assimilatie proces.

Het assimilatie proces is van levensbelang voor een plant. Met dit proces maken ze de energie aan om te kunnen groeien.
Zonder CO2 en aquariumplanten voeding zullen je planten wegkwijnen en uiteindelijk doodgaan. En dat is ook precies de reden waarom je planten doodgaan, algen irritant aanwezig zijn en je aquarium maar niet wil draaien.

Zo voorkom je slecht groeiende planten en pak je algen problemen goed aan.
Niks is frustrerende en irritant als je jouw pas gekochte aquariumplanten dood ziet gaan dan wel dat de alg weer toeslaat.

* Aquariumplanten die niet willen groeien. 
* Algen groeien en het water wordt groener
* Heb jij het gevoel dat de algen de regie overnemen. 
* Het wil allemaal niet zo als je had gedacht. 
* Slechte waterkwaliteit
* Uitval van vissen

Van alles geprobeerd maar niets blijkt te werken.
Stop met die geldverspilling. Je gooit je geld letterlijk in het water.

  • Geplaatst door Rebekka

    10-02-2019 | 08.25

    Ik wil DHA van harte aanbevelen Johan verleent heel veel service!!. En je kunt heel veel van hem leren het is echt een vakman je merkt dat hij echt weet waar hij over praat. IK ben blij dat ik met DHA in zee gegaan ben!


Plantenbladeren zijn voortdurend opzoek naar plantenvoeding, dit doen zij zeer actief.  Net zo goed als zij dit doen met de opname van Koolstof (C) via CO2. Hierdoor kunnen planten goed groeien en ontwikkelen. 
Met Groeipower voorzie jij de planten in een belangrijke behoefte en help je ze bij het assimilatie proces.

Het assimilatie proces is van levens belang voor een plant, met dit proces maken zij de energie aan, om te kunnen groeien.
Zonder CO2 en aquariumplanten voeding gaan ze lopen kwijnen en uiteindelijk dood.
Hier heb jij gelijk de verklaring waarom jouw planten dood gaan, algen irritant aanwezig zijn en jouw aquarium maar niet wil draaien.

Bestel hier nu jouw Groeipower GP aquariumbemesting onze Groeipower universele aquariumbemester.

 

Aquariumplanten groeien met voeding en CO2

Aquarium plantenvoeding in combinatie met het toevoegen van CO2 is echt een aanrader.
Probeer het zelf en zie hoe je met Groeipower + Calcium universele aquariumbemesting gemakkelijk en snel resultaat boekt.

Wat doet die Calcium? Calcium gechelateerd is opneembaar via het blad. Normaal kan een aquariumplant Calcium alleen opnemen via de wortels. Deze voedingsstof zorgt voor een sterkere opbouw van de cellen. Het stimuleert de enzymen die de afvalstoffen omzetten.

Wat goede plantenvoeding je oplevert:

* Je bespaart al snel 100 euro of meer per jaar.
* Je moet gaan snoeien, omdat je planten groeien.
* Waterkwaliteit gaat met sprongen voorruit.
* Bacteriën gaan efficiënter functioneren 
* Aquarium onderhoud wordt minder tijdrovend
* Makkelijk te doseren, door handige doseerkamer
* Slechts 1 fles in de kast.

Algen ontstaan meestal door een gebrek aan voeding. Met Groeipower aquarium plantenvoeding heb je een krachtige tool in handen tegen algen!

 

Wil je graag een succes maken van je aquarium....

Wie wil er nu geen gezonde en prachtig groeiende planten?

 

Groeipower brengt je aquarium in balans

Groeipower is verrassend makkelijk te doseren en voordelig in gebruik.

Al meer dan 1.000 aquarianen gingen je voor. Sinds ze Groeipower gebruiken genieten ze van een betere plantengroei, goede gezonde en ontwikkelde planten en een aquarium dat stabieler is geworden. Groeipower bevat alle voedingselementen die belangrijk zijn voor een optimale groei van aquariumplanten.

 

Bestel hier nu jouw Groeipower ??GP aquariumbemesting onze Groeipower universele aquariumbemester.

 

Makkelijk te doseren, voordelig in prijs en gebruik. Na 25% waterverversing, 20 ml doseren per 100 liter aquariumwater. Makkelijker gaat je aquariumonderhoud niet worden!

Geniet jij binnenkort ook van een aquarium vol prachtige, gezonde aquariumplanten?

 

 

 

 

© 2015 - 2021 DHA-Aquarium | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel