Waarom Plantenvoeding & aquariumbemesting zo belangrijk is voor je aquarium

Simpel gezegd vormt goede plantenvoeding of bemesting de basis onder een stabiel aquarium. Gaan je planten dood door een tekort aan CO2 en of voedsel. Daardoor zal de waterkwaliteit verslechteren. Als aquariumplanten weg kwijnen heeft moedernatuur een oplossing in huis en verschijnen er algen. Waaom om de vervuiling op te ruimen. Ga j de algen bestrijden zonder te zorgen dat de voorwaarden voor het laten groeien wordt verbetert, dan zal de waterkwaliteit verder verslechteren. Daar krijgen je vissen ook last van.

Dus koop nu niet allerlei middeltjes, de ene nog duurder dan de andere. Maar deze middeltjes lossen de oorzaak niet op en bestrijden het gevolg. Je aquarium wordt een jojo.

Aquariumbemesting is essentieel voor gezonde aquariumplanten

Groeipower is één van de mogelijkheden bij aquariumbemesting systemen. Zo laat je jouw aquariumplanten concurreren  met de algen.
Doordat je met Groeipower de oorzaak aanpakt, bespaar je geld. Bij een beetje aquarium kan dat al snel oplopen naar 100 euro per jaar.

Je hoeft niet telkens nieuwe planten te kopen. Je hebt geen 5 verschillende flessen meer nodig, gewoon alle voeding handig in 1 fles. Testen van Nitraat en Fosfaat is niet meer noodzakelijk. Niet voor niets gaan steeds meer liefhebbers overstag.

In onze aquarium plantenvoeding zit alles wat je aquariumplanten nodig hebben, in de juiste samenstelling.

Koop je onze voeding dan kan je op onze hulp rekenen. We geven je graag een juist advies voor jouw bak, lichten je graag goed voor vanuit de praktijk met onze blogs, kom je er niet uit dan helpen we je verder opweg. Zie hieronder ons filmpje van enkele riviews.


Geplaatst door Sven Hartmans

03-05-2019 | 10.48

Niet twijfelen gewoon bestellen! De service en kennis van Johan is top! Ik heb mijn Lido 200 in November vorig jaar laten opstarten met planten vanuit DHA aquarium, samen met groeipower en een portie geduld heb ik nu een top bak.

 

Alles wat je wilt weten over plantenvoeding en aquaria

Op onze website vind je volop blogs die je de nodige kennis geven om een succes te maken van je aquarium. Neem bijvoorbeeld de blog die je verteld waarom CO2 onmisbaar is in het aquarium. Mocht je hulp nodig hebben raadpleeg ons gerust. Zo nodig zetten we een begeleidingstraject op om jou te helpen.

Geplaatst door Jakob

01-08-2019 | 11.21

Johan is een super kerel,
Zeer goed advies en heeft ons goed geholpen met het opstarten
van ons nieuwe aquarium.
Bellen Appen of mailen hij staat je altijd vriendelijk te woord.Want met alleen plantenvoeding voor het aquarium ben je er nog niet. Een gezond, weelderig en prachtig plantenbestand heeft naast voeding ook een hoge behoefte aan CO2. Koolstof vormt een belangrijke bouwstof voor de plant. Bij voldoende licht zal CO2 gebruikt worden als koolstof bron en zal dit door de plant worden opgenomen. Hoe meer licht, hoe groter de opname van CO2.
In onze blog vertellen we je hier meer over: zie de link naar deze blog onder dit artikel.

 Samen maken we de mooiste aquaria

We helpen je graag op weg om een succes te maken van je aquarium.
Hoe we dat doen? Lees onze blogs, e-books, nieuwsbrieven en tips via facebook.


Onze e-books ontvang je gratis, als cadeau bij aanmelding op onze gratis nieuwsbrief.
Deze nieuwsbrief ontvang je iedere 14 dagen in je mailbox. Boordevol informatie en kennis, waarmee je direct aan de slag kunt.

Schrijf je dus vandaag nog in en ga met nog meer plezier aan de slag met je aquarium.

 

Aquariumbemesting voor gezonde planten


Meld je vandaag nog aan

Meld je vandaag nog aan

Een kort overzicht van enkele blogs:

 

 

© 2015 - 2021 DHA-Aquarium | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel