Aquariumplanten kopen en laten groeien

Aquariumplanten koop je bij DHA-Aquarium, wij helpen jouw om te zorgen dat ze gezond en prachtig groeien. Waarom Goede kwaliteit, passie voor de hobbybeleving. Wij helpen jou graag op weg. Delen info en kennis met jou door het schrijven van Blogs, geven van Tips, onze nieuwsbrief en E-books. Kom je er niet uit stuur een pb of mail.
Wij maken een succes van jouw aquarium. 27 jaar ervaring waarvan 15 jaar actief bij de Aquariumvereniging.

Aquariumplanten laten groeien daar is een bepaalde basiskennis voor nodig. 80% van de ALG-problematiek ontstaat door een gebrek aan Voeding, plantenvoeding.

Alles al geprobeerd, geen product helpt, je bak wordt maar groener, ben je al radeloos of blijf jij je geld gewoon in het water gooien.
 

Willen jouw aquariumplanten niet groeien, met Groeipower universele aquariumbemesting geef jij alle voeding in de juiste samenstelling. Zo komen zij niets te kort.
Makkelijk in gebruik, voordelig en met een handige doseerkamer op de fles. Slechts 1 fles onder jouw aquarium en je bespaart nog geld ook.
Bestel het vandaag nog.

 

Zo nu verwen jij jouw aquariumplanten, maar die voeding is alleen goed opneembaar bij een Ph tussen de 6.8 en de 7.4. Hoe zorg jij nu dat jouw aquariumwater die waarden krijgen. Dat kan doormiddel van CO2 toevoeging.  Koolstof haalt de plant uit CO2 en als je een aquariumplant droogt bestaat deze uit 50 tot 60% koolstof. In onze blog leggen wij jou uit waarom CO2 onmisbaar is.

Geen budget voor CO2 geen probleem. Ik leg jou graag uit hoe jij een low budget systeem maakt voor nog geen 5 euro.
Gisteren een check gedaan. Meting van de Ph bij een bak met een gasfles systeem 7.2 en alg problemen. 2 deuren verder onderhou ik een aquarium, met een low budget systeem. Meeting Ph 6.8 dit aquarium draait op eenvoudige verlichting 2x Philips T8 buizen, Bio.CO2 en Groeipower.

Aquarium met aquariumplanten decoratief inrichten maar jij heb geen idee waar je moet beginnen.
Ik heb diverse layouts gemaakt, de aquariumplanten zorgvuldig uitgezocht. Zo is er afwisseling van kleur en bladvorm, met onze begeleiding maak jij een goede start , zo sta je er niet alleen voor.
Aquariumplantpakket

© 2015 - 2021 DHA-Aquarium | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel