Groeipower voeding voor aquariumplanten

 

Zorg dat de Groeidriehoek voor elkaar is. Dat houd in goede belichting, voldoende CO2 aanwezig in het water, plantenvoeding die niet enkel de hagelslag geeft en het brood overslaat. Nee je hebt een aquariumplanten voeding nodig die zowel de hagelslag als het brood toevoegt.
Planten verbruiken veel van Nitraat, Fosfaat, Kalium en magnesium. Voor een gezonde groei, zijn alle voedingselementen nodig. dus ook de spore elementen als ijzer ect.

Aquariumplanten voeding alles in 1 Groeipower bied dat, in de jusite samenstelling. In de loop van de tijd heeft Groeipower zich bewezen en dat laten de referenties zien.

 

Z
Gebruiksvriendelijk en voordelig. Dit alles in slechts 1 fles.

Enig idee waardoor algen ontstaan? Precies tekort aan voeding! Groeipower voorkomt tekorten, waardoor  jouw aquariumplanten prachtig gaan groeien.  

 

Waarom zou je deze aquariumbemesting kopen?

In het aquarium staat een massa aan aquariumplanten die goed belicht worden.
Het verbruik van Macro stoffen als Koolstof (haalt de plant uit CO2) Nitraat, Fosfaat, Kalium, Magnesium, ect ligt zo hoog dat hier makkelijk een te kort in ontstaat.

Waardoor:

 

 •  Algen ontstaan  

 •  planten gaan lopen te kwijnen

 •  vissen die het niet naar hun zin hebben

 •  Al dat geld wat je steeds keer op keer weer kwijt bent aan  bestrijdingsmiddelen

 •  Nieuwe plantjes, aquariumvissen en allerlei middeltjes

 •  Stop nou eens met dat geld letterlijk in het water van je  aquaria te gooien.

 

 

70 tot 80% van de liefhebbers lopen te tobben met hun plantengroei, algen profiteren hiervan. Groeiproblemen met de planten is te wijten aan het feit dat zij honger lijden. Dat wil jij niet in jouw aquarium! Met Groeipower haal jij deze oorzaken weg en los je ook de gevolgen op.

Tobben met mijn aquarium is het laatste wat ik wilde als liefhebber. Ik weet nog goed hoe ik baalde als mijn aquariumplanten niet wilde groeien. Was drukker met het verwijderen van de algen dan met genieten van mijn aquarium. Die ook nog eens een aanslag betekende op mijn portemonnee. Nee ik had in die tijd, wel een ander plaatje in mijn gedachte toen ik begon.

 

Het zou immers zo maar kunnen dat ook jij op het punt staat, die klote bak op markplaats te zetten.

Want je had het aquarium houden toch wel anders voorgesteld. Het enthousiasme waarmee je startte is 180 graden omgedraaid. Iedere keer weer die ellende, je wordt er zo moedeloos van.

Aquarium houden doe je om te ontspannen en te genieten.


Het leek zo eenvoudig, maar de praktijk blijkt weerbarstiger. Aquariumproblemen maken je gek.


 

Geplaatst door Bert van Geel
10-03-2021
 

Beste Johan

 

Ik geef je graag een compliment! Dankzij jouw plantenvoeding heb ik een prachtig aquarium.Op aanraden van Theo Tilstra (we zijn beide lid van de Aquarium vereniging Harlingen) ben ik het vanaf vorig jaar maart gaan gebruiken. Werkelijk binnen enkele weken zag je al duidelijk het verschil. Mijn bak staat er nu bij als een plaatje en zou zo mee kunnen doen aan huiskeuringen. Oordeel zelf.

 

Ik maak wekelijks mijn aquarium schoon. Schoonmaken is eigenlijk een groot woord want eigenlijk is de bak schoon. Nauwelijks alg op de ramen en al helemaal niet op de planten. Ik ververs wekelijks een kwart met osmosewater en gebruik naast jouw voeding ook Mineral Plus. Eenmaal de juiste verhouding gevonden is aquarium houden een feest geworden.

Dank ook voor je inzet en enthousiasme waarmee je onze prachtige hobby op een leuke en eerlijke manier presenteert op je Facebookpagina en website. Ik wens je alle succes met je zakelijke initiatieven in deze en hoop dat meer mensen van je producten en diensten gebruik gaan maken.

 

 

 • Geplaatst door Bernd

 • 07-01-2019 | 15.35

  Ik heb de afgelopen periode veel getest met bemestingen van verschillende merken. Enkele weken geleden had ik de Groeipower besteld. Deze werd snel geleverd en was duidelijk hoe te doseren. Nu een poosje later zien ik duidelijke verbeteringen bij de planten. Ik gebruik de "veel" methode, dus veel licht, veel co2 en dus ook veel bemesting en waterverversing. Ik zie geen tekortkomingen bij mijn planten, geen gele bladeren of gaten in het blad. De planten gaan ook snel over van bovenwater naar onderwatervorm, goed te zien bij mijn Cryto's. Ook had ik twee kuipjes met mos besteld, ook deze zagen er goed uit en zijn inmiddels snel gegroeid. verder nog een Co2 diffuser mini van glas, heel goed verpakt en een duidelijke instructie erbij. Ik ben zeer tevreden over DHA aquarium, op zijn site vind ik veel informatie, dus ik bestel hier zeker weer.


 

 

Aquariumplanten voeding koop je bij DHA-Aquarium
Besteljouw fles Groeipower vandaag nog!
KLIK HIER

 • Geplaatst door Pieter de la Rie

  25-11-2018 | 12.13

  Als nuchtere Nederlander geloof ik niet zo in wonderdrankjes. Maar GroeiPower is echt een tovermiddel.
  Ik had last van trage plantengroei en de alg was in de meerderheid. ( Penseelalg )
  Na 5 weken een waterverversing van 25% te doen en uitsluitend GP toe te voegen is mijn aquarium onherkenbaar veranderd.
  Planten groeien door de deksel heen en zijn prachtig van kleur.
  Tot mijn verbazing is de als zo goed als verdwenen.
  Zouden er dan toch wonderdrankjes bestaan?

Groeipower universele vloeibare aquariumplanten voeding, zorgt dat jouw aquariumplanten gaan groeien en deze zuurstof gaan produceren. Planten hebben een belangrijke biologische rol in het aquarium, zuurstof is hier essentieel voor.
Krijgen jouw planten alle voeding in de juiste samenstelling en is er voldoende koolstof vanuit CO2 beschikbaar in combinatie met het juiste hoeveelheid licht en kleur gaan jouw aquariumplanten prachtig groeien.
Dit is de sleutel om de problemen om te draaien naar succes.

Heb je hulp hierbij nodig, raadpleeg ons gerust. Met liefde zetten we een begeledingtraject in. Zoals bij Jacob:

Geplaatst door Jakob

01-08-2019 | 11.21

Johan is een super kerel,
Zeer goed advies en heeft ons goed geholpen met het opstarten
van ons nieuwe aquarium.
Bellen Appen of mailen hij staat je altijd vriendelijk te woord.

 • Zo bespaar jij tijd in het onderhoud

 • Verdwijnen de frustraties

 • hou je geld op zak

 • Je gaat intenser genieten van je aquarium.

Wij hebben 2 soorten:

 1. Groeipower hier zitten alle voedingstoffen in de juiste samenstelling in een fles.

 2. Groeipower+ Calcium Bevat alles wat Groeipower heeft. Echter hier is in het receptuur gechelateerd Calcium aan toegevoegd.

  Wat is hier nu het voordeel van? Calcium is een moeilijk opneembaar element. Planten kunnen dit element enkel via hun wortels opnemen. Maar de Gechelateerde vorm kunnen zij ook via het blad op nemen. Hierdoor wordt de opbouw van de plant sterker( sterkere stengels) maar het stimuleert ook de werking van enzymen. Je water wordt hierdoor helderde.

  Al dit gemak in 1 fles.
  Beiden soorten Groeipower bevat concentraties die zo zijn afgesteld dat als jij wekelijks 25% water ververst en 20 ml Groeipower doseert per 100 liter aquarium inhoud,  jouw planten geen te korten meer hebben.
  Heb jij een sterk verlicht aquarium met super veel planten dan kan het zijn dat je de dosering met 50 % moet verhogen. Dus 30 ml moet doseren in plaats van de wekelijkse 20 ml op 100 liter water.


  Het gebruiksgemak…
  Draai de dop van de doseerkamer, knijp midden in de fles en de doseer kamer wordt gevuld. Hiermee bepaal jij moeiteloos de dosering betreft voeding voor jouw aquariumplanten.

  Jouw aquariumplanten bemesten was nog nooit zo makkelijk. Pak dit voordeel. Zodat ook jij straks een prachtig en weelderig plantenbestand heb staan in het aquarium. Zorg voor een goede CO2 toevoeging en eventueel een vloeibare toevoeging van CO2.

  Niks is mooier dan liefhebbers die vastlopen, houvast te geven. Die verbaasde reacties  na een paar weken. Ze verwachten het niet en dan gebeurd het ineens lukt het ze om hun planten gezond en prachtig te laten groeien in hun aquariums.
  Dat is zo waardevol.
   

Aquariumplanten voeding koop je bij DHA-Aquarium
Besteljouw fles Groeipower vandaag nog!
KLIK HIER

© 2015 - 2021 DHA-Aquarium | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel