Waarom Aquariumplanten voeding zo belangrijk is voor je aquarium

Simpel gezegd vormt goede plantenvoeding en bemesting de basis onder een stabiel aquarium. Gaan je planten dood door een tekort aan voedsel of kwijnen ze weg? Daardoor zal de waterkwaliteit verslechteren. Daar krijgen je vissen ook last van.

Je doet je best en koopt allerlei middeltjes, de ene nog duurder dan de andere. Maar deze middeltjes lossen de oorzaak niet op en bestrijden het gevolg. Je aquarium wordt een jojo.

Aquariumbemesting is essentieel voor gezonde aquariumplanten

Groeipower is één van de mogelijkheden bij aquariumbemesting systemen. Zo laat je jouw aquariumplanten concurreren  met de algen.
Doordat je met Groeipower de oorzaak aanpakt, bespaar je geld. Bij een beetje aquarium kan dat al snel oplopen naar 100 euro per jaar.

Je hoeft niet telkens nieuwe planten te kopen. Je hebt geen 7 verschillende flessen meer nodig, gewoon alle voeding handig in 1 fles. Testen van Nitraat en Fosfaat is niet meer noodzakelijk. Niet voor niets gaan steeds meer liefhebbers overstag.

In onze aquarium plantenvoeding zit alles wat je aquariumplanten nodig hebben, in de juiste samenstelling.

 

Alles wat je wilt weten over plantenvoeding en aquaria

In dit filmpje enkele riviews met de plaatjes van bakken en gewoon hoe wij het aanpakken.

Op onze website vind je volop blogs die je de nodige kennis geven om een succes te maken van je aquarium. Neem bijvoorbeeld de blog die je verteld waarom CO2 onmisbaar is in het aquarium.

Want met alleen plantenvoeding voor het aquarium ben je er nog niet. Een gezond, weelderig en prachtig plantenbestand heeft naast voeding ook een hoge behoefte aan CO2. Koolstof vormt een belangrijke bouwstof voor de plant. Bij voldoende licht zal CO2 gebruikt worden als koolstof bron en zal dit door de plant worden opgenomen. Hoe meer licht, hoe groter de opname van CO2.
In onze blog vertellen we je hier meer over: zie de link naar deze blog onder dit artikel.

 

Samen maken we de mooiste aquaria

Waarom CO2 onmisbaar is.

Vergeet niet jouw fles Groeipower alles in 1 aquariumplanten voedingte bestellen, zodat je de planten alles geeft wat ze nodig hebben.
Bestel hier

We helpen je graag op weg om een succes te maken van je aquarium.
Hoe we dat doen? Lees onze blogs, e-books, nieuwsbrieven en tips via facebook.


Onze e-books ontvang je gratis, als cadeau bij aanmelding op onze gratis nieuwsbrief.
Deze nieuwsbrief ontvang je iedere 14 dagen in je mailbox. Boordevol informatie en kennis, waarmee je direct aan de slag kunt.

Schrijf je dus vandaag nog in en ga met nog meer plezier aan de slag met je aquarium.

 


Meld je vandaag nog aan

Een kort overzicht van enkele blogs:

 

 

 

© 2015 - 2021 DHA-Aquarium | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel