Aquariumplanten voeding voor prachtige planten in jouw aquarium.

 

Groeipower de alles in 1 voeding voor aquariumplanten.

Plantenvoeding voor gezonde aquariumplanten, geef je Groeipower. Bewezen in de praktijk.
Voordelig, makkelijk en snel resultaat. Dit alles in slechts 1 fles.
Bevat alle plantenvoeding in de juiste samenstelling.

Hieronder de het aquarium van Margo. Margo begeleid ik en zij schrijft over haar aquariumavonturen in onze nieuwsbrief. Praktijk, dus ook foto's en tekst als het niet meezit en de planten last hebben van alg.
Ze brengt verslag uit over wat we constateren, wat de mogelijke oorzaak kan zijn en hoe we het denken op te lossen. Woensdagavond aquariumavond. Het brengt mij heel veel inspiratie waardoor ik mijn passie voor de liefhebberij volledig kwijt kan.
Niet is mooier dan een andere liefhebber te helpen, zodat zijn of haar aquariumplanten prachtig gaan groeien met onze aquariumplanten voeding.

De Bak van Margo na de metamorfose in week 6.  Via onze nieuwsbrief kan jij op de hoogte blijven van deontwikkelingen van dit aquarium.
Schrijf je hier in.

 

Aquariumplanten  voeding, Groeipower alles in 1 bevat alle voedingstoffen het voorkomt te korten bij aquariumplanten, echter aquariumplanten hebben meer nodig dan enkel plantenvoeding. Licht en CO2 zijn ook 2 essentiele elementen. Met zijn drieeen vormen ze de groeidriehoek.
Deze drie elementen moeten met elkaar in evenwicht zijn.
 

Licht

 

  • Juiste kleur tussen de 3.500 en 7.500 Kelvin
  • licht intensiteit 5000 tot 7.500 lumen de m2
  • Licht duur minimaal 8 uur belichting max 12 uur

 

CO2

 

CO2 dient als voeding voor de plant, de plant splits de CO2. C=koolstof O= zuurstof De Koolstof wordt gebruikt en is het meest verbruikte element. De zuurstof wordt tijdens de licht periode geloost in het water. Dat is gunstig omdat bij voldoende zuurstof afvalstoffen worden vast gelegd en bacterien deze goed kunnen ombouwen naar plantenvoeding namelijk Nitraat.

Maar CO2 heeft ook invloed op de zuurgraad van het aquariumwater, deze wordt uitgedrukt in de Ph. In water is kalk opgelost, de tijdelijke hardheid drukken we uit in Kh. Kalk bind CO2, hoe hoger de Kh hoe meer CO2 gebonden wordt.
Hardwater daar moet je dus heel veel CO2 in oplossen om een Ph te bereiken v an 6.8. Zachtwater heeft een lage Kh en daar hoef je veel minder CO2 in op te lossen om de Ph van 6.8 te bereiken.

Waarom hamer ik op een ph van 6.8 nou bij deze waarden zijn alle voedingselementen goed opneembaar.

Neem hierbij een Kh van 5 en je hebt ca 22 mg CO2 per liter water.


Aquariumplantenvoeding Groeipower alles in 1


Deze voeding voor aquariumplanten is zorgvuldig afgestemd op de verhouding tussen Koolstof, Stikstof en Phosfor. Anders gezegd: CO2, Nitraat en Fosfaat. Bij een Ph van 6.8 en een Kh van 5 is deze plantenvoeding op zijn grootste kracht.Alles aanwezig in de juiste verhouding en zeer goed opneembaar. De planten kunnen hun energie in hun groei steken.

Hierdoor groeien ze prachtig en gezond.

Groeipower heeft zich in de loop der jaren bewezen als aquariumplanten voeding.
In de top zijn liefhebbers die het gebruiken, liefhebbers met groeiproblemen en of algen, die ineens hun planten zien groeien.

Neem Theo Tielstra bemest zijn aquarium met Groeipower met calcium. Schitterende aquariumplanten staan er in dit aquarium.

Theo is lid van aquariumvereniging Harlingen. Hij adviseerde Bert om ook groeipower te gaan gebruiken.

Hier zijn reactie en die van Bert.

Zo reageren de aquariumplanten op onze voeding: Zie hier de bak van Theo Tilstra:

Winnaar van het District Noord Nederland Lid van Aquariumvereniging Harlingen

Zijn reactie
Hoi Johan Ik wou je even laten weten Dat super gaat met de bak Top voeding . Thanks

Liefhebbers die besloten onze plantenvoeding te gaan gebruiken, "Groeipower voeding voor aquariumplanten" boekten al snel resultaat. Met 21 dagen een gezonde ontwikkeling en er groeien prachtige planten.

Beste Johan

Ik geef je graag een compliment! Dankzij jouw plantenvoeding heb ik een prachtig aquarium.Op aanraden van Theo Tilstra (we zijn beide lid van de Aquarium vereniging Harlingen) ben ik het vanaf vorig jaar maart gaan gebruiken. Werkelijk binnen enkele weken zag je al duidelijk het verschil. Mijn bak staat er nu bij als een plaatje en zou zo mee kunnen doen aan huiskeuringen. Oordeel zelf.

 

Ik maak wekelijks mijn aquarium schoon. Schoonmaken is eigenlijk een groot woord want eigenlijk is de bak schoon. Nauwelijks alg op de ramen en al helemaal niet op de planten. Ik ververs wekelijks een kwart met osmosewater en gebruik naast jouw voeding ook Mineral Plus. Eenmaal de juiste verhouding gevonden is aquarium houden een feest geworden.

Dank ook voor je inzet en enthousiasme waarmee je onze prachtige hobby op een leuke en eerlijke manier presenteert op je Facebookpagina en website. Ik wens je alle succes met je zakelijke initiatieven in deze en hoop dat meer mensen van je producten en diensten gebruik gaan maken.

Hier wordt ik dus vrolijk van, dat is zo gaaf. Margo zag de bak van Bert en raakte geinspireerd. Nu help ik haar om naar dat niveau te groeien.

Koop je Groeipower dan kan je ons gerust raadplegen, we begeleiden je, zo nodig coachen we jou.
We starten gewoon met een gratis advies, zo blijf jij baas in eigen bak.

Je kunt bij ons dus altijd terecht voor back-up. Aquariumplanten moeten groeien en niet bealgen!
Daarvoor is een bepaalde basiskennis nodig en wij leggen je dat graag uit.

Door middel van onze blogs, nieuwsbrief, begeleiding, ect.

Heb je vragen stel ze gerust.
Info@dha-aquarium.nl

ik ben Johan Veenhof enthousiast liefhebber, lid van aquariumvereniging Aponogeton Zeist en De Zilverhaai in Belgie.
Al weer dertig jaar actief in de hobby en leer nog steeds dagelijks en dat maakt onze hobby zo aantrekkelijk.

 

© 2015 - 2021 DHA-Aquarium | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel