Prachtige aquariumplanten kopen

 

Prachtige aquariumplanten voor in jouw aquarium. Daarmee kan jij jouw aquarium decoratief inrichten. Een goed beplant aquarium, met een schitterende inrichting, heeft een fascinerende aantrekkingskracht. Het brengt een stukje natuur in huis en is harmonieus en rustgevend. Kleur en vorm van het blad bieden ons de mogelijkheid om een echt onderwaterlandschap te creëren.

Aquariumplanten bestellen we hebben een uitgebreid assortiment vers van de kwekerij. Voordeelpakketten, maar wil je een een plantenplan voor jouw aquarium dan maken we dat voor je. We schetsen de indeling op papier, geven je uitleg en bestel je het pakket dan zorgen wij dat de planten genummerd met naam bij jou worden bezorgd. Je mag gerust wekelijks een foto toe sturen en je vragen stellen. Zodat je zeker bent dat je het goed doet en niet alleen er voor staat.

Koop ook snelgroeiende aquariumplanten, want planten zijn meer dan alleen decoratie.
Gezonde planten produceren zuurstof, welke belangrijk is voor al het leven in het aquarium. Dus ook voor je bacteriën!

 

 

Aquariumplanten kopen of zo juist een aquarium gekocht?

Theo Tilstra lid van Aquariumvereniging Harlingen. Hij heeft het in de vingers en geeft het aquarium al een paar jaar onze aquarium plantenvoeding Groeipwoer met Calcium. Zo komen zijn aquariumplanten niets te kort. Zijn Ph heeft hij gestuurd op 6.8 met een Kh van 5. Hierdoor hebben de planten voldoende CO2. Die CO2 nemen ze op als het licht aangaat. Ze splitsen de CO2 C= koolstof en de O = zuurstof.
Dat laste is heel fijn afvalstoffen worden namelijk zo vastgelegd en bactterien bouwen het daarna weer om tot plantenvoeding.

Daarom zijn snelgroeiers belangrijk in een inrichting. Aquariumplanten die jij koopt zijn meestal bovenwater gekweekt. Onderwater moeten zij anderblad aan gaan maken omdat ze daarmee niet kunnen functioneren. Het is dus normaal dat in week 2 of 3 de schoonheid heel even iets terug loopt, er slechte bladeren verschijnen. Maarhou je de waarden aan zoals Theo en geef je ze goed te eten, dan hebben ze geen honger. Dat doe je met Groeipower. Echte waterplanten en snelgroeiers zorgen dat er in je aquarium snel een optimale natuuromgeving ontstaat.


Planten creëren een bijzondere leefomgeving, zorgen voor een optimale waterkwaliteit! Neem wel echte  aquariumplanten zo creeer je jouw wonderlijke wereld onderwater. Met een natuurlijke leefomgeving voor de vissen, garnalen, slakken   ect.  Bij het inrichten kunnen we jouw helpen, ondersteunen zodat je een schitterend resultaat neerzet.


Met enkel aquariumplanten kopen ben je er nog niet.
Aquarium houden is lastiger dan de meesten denken en er komt meer bij kijken. Daarom zijn we bezig om een community op te zetten vanuit de aquariumvereniging gedachte.  Zo kun je binnenkort bij ons een aquariumcursus volgen. Deze staat in de community in de e-learning omgeving. We hebben ook diverse pdf boekjes waarmee we jou een stukje basiskennis aanreiken. 
In onze aquariumplanten video presenatie laten we voorbeelden zien hoe je het aanpakt, hoe je een aquarium inricht, de verzorging van aquariumplanten, handige tips en een vraagbaak waar jij terecht kunt met al je aquarium vragen.. en leggen we uit hoe wij het aanpakken.
Je kunt aquariumplanten kopen voor de achter/midden grond, voorgrond maar ook mossen en varens. Als handleiding heb ik een blog geschreven:

 

Hoe jij jouw aquariumplanten gezond en prachtig laat groeien,  in 21 dagen.
 Hierin leg ik uit hoe jij er voor zorgt dat jouw aquariumplanten zich vlot gezond ontwikkelen en prachtig gaan groeien.

Aquariumplanten makkelijk online bestellen bij DHA-Aquarium
Ruime collectie, vlotte levering met DHL  Betalen met Ideal of Paypal mogelijk.
Afhalen kan op afspraak.

Aquariumplanten gekocht dan begint het pas. Hoe zorg jij er nu voor dat jouw nieuwe aanwinst gaat groeien. Jou op weg helpen dat vinden wij leuk.  Wij leggen met alle plezier uit hoe het werkt om aquariumplanten te laten groeien, zo zorgen dat jij jouw route vindt naar dat prachtige aquarium. O.a. door onze nieuwsbrief, E-books, blogs en tips op facebook. Begeleiding zodat wij de passie en beleving door kunnen geven.


Aquarium planten bestellen, veilig betalen met ideal of paypal. Vlotte levering met DHL.nl
 


Lees ook onze  blog: hoe verzorg ik mijn aquariumplanten


Bijvoorbeeld: voor optimaal groeiende aquariumplanten adviseren wij Groeipower universele aquariumbemesting.

Met de juiste aquariumplanten richt je jouw aquarium decoratief goed in.
Laat de aquariumplanten, voorgrond beplanting kan gerust in een lijn naar de zij of achterwand lopen dit versterkt de dieptewerking.
Bepaalde stengelplanten kun je juist weer benutten om mooi straatjes mee te maken. Trek midden of achterbeplanting eens naar voren en laat voorgrond beplanting daar eens achter weg lopen dat geeft een illusie aan jouw aquarium. Vissen die wegzwemmen achter de beplanting trekken de aandacht.

 

© 2015 - 2021 DHA-Aquarium | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel